Stainless Sieraden

 Shop nu met %30 Korting

 

TIJDELIJK 3e PRODUCT GRATIS

 Bestellingen boven de €75

GRATIS verzending..

 

 

 

 

Kijk hiervoor naar de klantreviews op  trustpilot-5 stars

FAQ

 

Wat zijn stainless steel sieraden?

Armband Lily black op een arm van een dameRoestvrijstalen sieraden zijn sieraden gemaakt van een legering van metalen, waarbij roestvrij staal de voornaamste component is. Roestvrij staal, ook bekend als inoxstaal of roestvast staal, is een legering van ijzer vermengd met verschillende metalen, zoals chroom, nikkel, koolstof en andere elementen, afhankelijk van de specifieke samenstelling. (FAQ)

De belangrijkste kenmerken van roestvrij staal in sieraden zijn:
Corrosiebestendigheid: Roestvrij staal is bestand tegen roest en corrosie, waardoor het duurzaam is en minder gevoelig voor aantasting door vocht, water en oxidatie.
Sterkte en duurzaamheid: Het is over het algemeen stevig en behoudt zijn vorm goed, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik. (Shop nu en gebruik van de kortingen)

Hypoallergeen (meestal): Roestvrij staal wordt vaak als hypoallergeen beschouwd, omdat het doorgaans geen reacties veroorzaakt bij mensen met gevoeligheden voor metalen zoals nikkel. Dit hangt echter af van de specifieke samenstelling van het roestvrij staal en individuele gevoeligheden. (FAQ)
Onderhoudsvriendelijk: Het vereist over het algemeen weinig onderhoud en kan gemakkelijk worden gereinigd met milde zeep en water.
Roestvrijstalen sieraden worden vaak gebruikt voor diverse accessoires, zoals armbanden, kettingen, ringen, oorbellen en horloges vanwege de duurzaamheid, veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, variërend van gepolijst en glanzend tot mat en geborsteld, waardoor er veel keuzemogelijkheden zijn voor stijlvolle en betaalbare sieraden. (Shop nu en gebruik van de kortingen)
FAQ

× .